stoppen

Zaterdag, 14 mei 2016

Geachte leden
Daar ik vanaf nu direct  stop met alle functies heeft het bestuur besloten om Martijn Conemans als interim bestuurslid aan te nemen, om zo mijn stoppen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid in goede banen te leiden Door mijn aftreden is het noodzakelijk om een ledenvergadering op te roepen Komt allen zo veel mogelijk op deze vergadering .( datum word nog bekend gemaakt ) .Persoonlijk heb ik het bestuur mede gedeeld dat ik wel nog de nodige stappen zal ondernemen om met de Gemeente de afspraken die gemaakt zijn nog door te laten gaan,.tot na deze datum. Verder er voor te zorgen dat er een nieuwe kantine geplaatst kan/ mag worden . De voorgesprekken met de gemeente waren gunstig en is er toestemming verleent door omgevings en de welstands commissie om groter te bouwen . Zo snel als ik alle benodigde stukken in handen heb zal ik dan definitieve aanvraag indienen. Daar wij afhankelijk zijn van deze commissies en het bestemmimngsplan gaat dit alles niet zo vlug. Wij bouwen op eigendom van de Gemeente en hiervoor zijn veel gesprekken noodzakelijk jo wijnsema .svp mij ook niet meer bellen ik reageer niet meer op telefoontjes .