jaarkaart senioren

Jaarkaarten voor 2019
De jaarkaart voor senioren inclusief vispas, inclusief inschrijfgeld bedraagt dit jaar € 59.50

Op deze site kunt u inschrijven voor een lidmaatschap van hsv-weggebekker
Door op onderstaande link bij aanvraag vispas te klikken kunt u inschrijven voor voorlopig bewijs van lidmaatschap.
De Online bestelmodule uw vispas bestellen.
U kunt deze uitprinten na betaling.
uw vispas wordt u binnen 3 weken toegestuurd.
Uw vereniging vergunning kunt u 2 dagen later ophalen in de kantine.

Door op de onderstaande link te klikken kunt u verdere informatie,
Nieuws, visserijwet en regels vinden.

Sportvisserij Nederland

Men is verplicht de VISpas, verenigings vergunning en bijbehorende Lijst(en) van Viswateren direct ter inzage af te geven aan controleurs van een hengelsportvereniging, federatie en/of Sportvisserij Nederland, de politie of andere opsporingsambtenaren. Aanwijzingen van hen (of van/namens de eigenaar) dienen onmiddellijk te worden opgevolgd. Bij geconstateerde overtreding is de controleur bevoegd de VISpas en de Lijst(en) van Viswateren in te nemen. De controleur is vervolgens verplicht deze documenten onverwijld in te leveren bij de secretaris van de vereniging die de VISpas heeft uitgereikt onder opgave van reden van inname.

Men vist op eigen risico en is persoonlijk aansprakelijk voor zijn / haar handelingen. Sportvisserij Nederland, de federaties en/of de hengelsportverenigingen en de eigenaren van het viswater aanvaarden hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

De VISpas en de Lijst(en) van Viswateren zijn strikt persoonlijk maar blijven eigendom van de vereniging die de VISpas heeft uitgereikt.

De hierboven genoemde voorwaarden gelden voor alle wateren in deze lijst. Per federatiegebied of per water kunnen aanvullende / beperkende voorwaarden gelden. Die staan dan afzonderlijk bij de betreffende federatie of bij het betreffende water vermeld.